TERMENI ȘI CONDIȚII

 

 

Prezenții Termeni și Condiții de utilizare a magazinului online www.getabagheta.com sunt aplicabile comenzilor pentru achiziție a serviciilor foto de la compania FPC Ascensiune SRL prin intermediul site-ului. 

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, vă recomandăm familiarizarea cu atenție a Termenilor și Condițiilor prezentate. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

 

1.  DISPOZIȚII GENERALE

 

 

Acest site este deținut de FPC Ascensiune SRL. La înregistrarea comenzii in magazinul online, Cumpărătorul accepta Termeni si Condițiile de vânzare a bunurilor/produselor și/sau prestare a serviciilor care sunt bazați pe legislația RM (in continuare – Termeni și Condiții) prezentate mai jos.

Utilizarea website-ului presupune acceptarea Termeni si Condiții propuse de către FPC Ascensiune SRL, în conformitate cu Legea nr.284/2004 privind Comerțul Electronic. Relațiile dintre client si vânzător sunt stabilite în baza Legii nr.105/2003 cu privire la Protecția drepturilor consumatorului, si a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.

Vânzătorul își rezerva dreptul de a modifica Termenii si Condițiile date, iar Cumpărătorul este obligat sa monitorizeze modificările.

 

2.  PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

Prin utilizarea site-ului www.fain.md, sunteți de acord în mod automat cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.

Datele personale se prelucrează doar pentru scopuri legitime, precum acela de a furniza produsele pe care le comanzi, promoții, google analytics, cookies și notificări\newsletter.

Toată informația ce conține date cu caracter personal este stocată și utilizată doar pentru perioada necesară atingerii scopurilor pentru care a fost colectată și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr.

133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețea wireless nu poate fi protejata în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Cumpărătorului, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.

 

 

3.  ÎNREGISTRAREA ȘI ACHITAREA COMENZII

 

 

Achitarea comenzilor este posibilă cu cardul de plată – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.

Plata online se face în condiții de siguranța maxima folosind ca instrument de plată cardul de plată, care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plata folosește un sistem securizat, bazat pe ultima versiunea a standardului de securitate 3D-Secure ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor în tranzacții sigure on-line. Aceasta măsura de siguranța presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plații pe o pagina securizata maib unde autentificarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de unică folosințe pentru fiecare tranzacție online.

Rambursarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul de plată care a fost folosit pentru achiziție.

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți.

Pentru efectuarea plății vor fi solicitate următoarele date:

  • Numărul cardului (16 cifre)
  • Data expirării (luna și anul)
  • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
  • Numele și prenumele de pe cardul de plată

În cazul în care valuta cardului diferă de valuta tranzacției (MDL), atunci la convertirea sumei reținute din contul de card se vor aplica condițiile băncii emitente.

 

4.  LIVRAREA PRODUSELOR / MĂRFURILOR / SERVICIILOR

 

 

În timpul înregistrării comenzii, cumpărătorului i se oferă informația privind data preconizată de transmitere a comenzii de către curieri / serviciul de livrare.

Livrarea în raza mun. Chișinău se efectuează în timp de pînă  la 120 ore de la confirmarea a comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la ora 8:00 până la ora 17:00 și gratuită.

Livrarea pe teritoriul R.Moldova se efectuează în timp de pînă  la 120 ore de la confirmarea a comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la ora 8:00 până la ora 17:00 și este gratuită.

În zilele de duminică sau sărbătoare națională nu se efectuează livrări.

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile izolate în prealabil.

Puteți alege orice adresa pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

 

5.  DREPTUL LA RETUR

 

 

Conform noțiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protecția consumatorilor Cumpărătorul are dreptul de a returna produs/marfa procurată din anumite motive în timp de 14 zile de la ziua achitării. Mijloacele bănești sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cumpărătura.

Conform Legii nr. 105 din 13 martie 2003 privind protecția consumatorilor și Hotărârea Guvernului nr. 1465 din 8 decembrie 2003 sunt principalele acte normative care reglementează drepturile consumatorilor și situațiile în care pot fi returnate produsele.

Hotărârea Guvernului nr. 1465/2003, care aprobă „Regulamentul cu privire la modul de comercializare a mărfurilor în reţeaua de comerţ cu amănuntul”, conține specificații referitoare la produsele care nu pot fi returnate.

Conform Anexei 2 din Hotărârea Guvernului nr. 1465/2003, există o listă a produselor care nu pot fi returnate în cazul în care au fost achiziționate de la distanță sau din magazine fizice, exceptând situațiile în care acestea sunt defecte sau neconforme. Printre aceste produse se regăsesc:

  1. Produse vestimentare și textile care au fost purtate sau spălate.
  2. Produse de igienă personală, inclusiv lenjerie intimă și costume de baie.
  3. Produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

Aceste reglementări sunt menite să protejeze sănătatea publică și să asigure standarde de igienă adecvate pentru produsele care vin în contact direct cu pielea.

Așadar, în conformitate cu legislația din Republica Moldova, produsele vestimentare sau textile care au fost purtate sau spălate, precum și alte produse similare care au contact direct cu pielea, nu pot fi returnate, exceptând cazul în care acestea prezintă defecte de fabricație sau neconformități.

 

Contactele companiei in caz de retur: +373 60416954 Termenul de procesare a cererii de retur: 3 zile

Condițiile de retur: Defecte de facbricație sau necomformități

 

6.  POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

 

În conformitate cu prevederile Legii Nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii prelucrează date cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bunacredință și se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace mixte (automate și manuale), cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează doar datele personale furnizate de consumatori la efectuarea comenzii: nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală.

Datele personale sunt utilizate exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru a permite accesul la informații special, pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul în vederea executării livrării. Prin pre zenta informare, utilizatorii și consumatorii iau cunoștință despre faptul că li se vor prelucra și utiliza datele cu caracter personal (nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală). Furnizorul de servicii prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor și consumatorilor care sunt furnizate prin navigarea, folosirea și înregistrarea pe site-ul www.getabagheta.com

Orice informație furnizată de către utilizatorii și consumatorii site-ului www.getabagheta.com va fi considerată și va reprezenta consimțământul expres ca datele personale să fie folosite de Furnizor.

Furnizorul nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele deținute, fără acordul persoanelor vizate și nu va comercializa, schimba, divulga aceste date cu alte persoane, cu excepțiile prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea instituțiilor publice ale statului, organele de drept, instanțelor de judecată, de asemenea autorizate să prelucreze date cu caracter personal).

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor și în scopuri statistice și de promovare ulterioară.

Furnizorul de servicii îndeplinește cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor și le protejează pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate sau divulgate terțelor persoane.

Angajații furnizorului de servicii sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizată de persoana împuternicită a Furnizorului.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate conform prevederilor legale în vigoare.

Furnizorul nu colectează informații referitoare la tranzacții, cum ar fi nr. la card, data expirării, țara de origine. Pentru mai multe detalii și informații orice persoană interesată se poate adresa printr-un email la contact@getabagheta.com sau prin telefon la numărul +373 60416954

 

7.  DATELE DE CONTACT

 

Denumirea juridica a companiei: FPC Ascensiune SRL 

IDNO: 1004607002763

Adresa juridica: str. Uzinelor 5

Telefon de contact: +373 68844077

Email de contact: [email protected]